mandag 12. januar 2009

Mari ,Do you like weed?

Jeg er på et nettsamfunn som heter Tagged (www.tagged.com) ,og der får jeg utrolig mange rare meldinger. Stortsett fra utlendinger , og som kjent sier utlendinger mye rart

bob marly: hi mari do you like weed
Mari: No
bob marly: way the weed the best in live
Mari: Hahahah.. no. I don't like weed
bob marly:so forget the weed can we be frinend?


Optimist: wow wow mamamiya , you look sweet pretty wonderful and so sexy angel , you deserve to be misspretty world , kiss :)

Jemmy J: How many people have you killed with your lovely eyes?

Engr Charles W: Hi baby hw are u hope all is wel my. name is charles 4rm Nigeria bt presently nw in India for my buisness i saw your profile it looks so lovely to me plz are u married , i need a wife 2 marri that will love me as i do2 her b/c you are the only one that moved me plz repl to me here please i'm seiruos over this mater of geting married with you.

Dette var bare noen få av de maaange rare meldingene jeg har fått på tagged.
Nei ,jeg har ikke tenkt til å gifte meg med en jeg aldri har møtt.. Haha.

2 kommentarer:

Teddy sa...

Så du tror ikke på blind dates asså ?
Hm, da er det vel ikke noe håp for meg, at du vil gifte deg med meg da... ?

Vel, det er nok ikke så farlig. Jeg kalrer meg nok fint. Men det hadde vært morro å møte deg. Selvom vi ikke gifter oss.

Jeg kan se at du har fått en del spm ja.. De fleste var jo urgamle og kjipe sjekkereplikker, folk brukte i fylla for å sjekke opp en ho.

Jeg håper du får noen fine kommentarer og spørsmål også. Sånn som, hvordan du har det i dag, og hva du driver med.

Hva mener frøkna med at hun skal gå tilbake til, "gode gamle dager" da ?

Mari sa...

Har ikke helt troen på blind dates ,nei.. men du er jo helt annerledes enn de som sender meldinger til meg på tagged. De er skikkelig masete og innpåslitne ,og det er ikke du :)
Ja ,jeg har fått mange meldinger med dumme sjekkereplikker ja.. Gidder ikke å svare på så mange av de.. De som bruker sånne sjekketriks virker så jævlig desperate. blææh.
Nei ,jeg får ikke så mange fine meldinger.. Så å si ALT er sånne dumme sjekketriks.
Gode ,gamle dager er den tiden jeg var tynn og flink.. Savner den tiden :( (Alt var selvfølgelig ikke bra da heller men..)Nå er jeg ganske lat og ikke akkurat tynn lenger.