lørdag 14. februar 2009

Sverige!

I dag har jeg vært i Sverige og handlet masse dill dall jeg egentlig ikke trenger. Brukte vel ca. 1000 kr.
Etter at jeg var ferdig med å shoppe ,gikk jeg utenfor shoppingsenteret. Der var det en full mann. Han klarte bare så vidt å stå på bena.. Plutselig sa/snøvlet han til meg: "Du er bleik! Har du aldri sett sola eller?" Hahah... tulling.. Jeg bare sendte ham et stygt blikk ,også gikk jeg. Egentlig burde jeg ha svart: "Det er bedre å være bleik enn å være feit" ,men kom på det litt for sent. Han mannen var ikke akkurat tynn for å si det sånn.
Synes egentlig det er fint å være bleik ,jeg :) Spesielt om vinteren. De fleste nordmenn er jo bleke om vinteren uansett.. untatt de som jukser med solarium og selvbruning da. Jeg gidder IKKE å late som jeg er neger. Er ingen wannabe :)

Bilder av noe av det jeg kjøpte
Alkoholfri champagne av noe slag og en kopp med Lille My på. Det var kopper der med alle de andre figurene fra Mummidalen på også ,men jeg valgte Lille My fordi hun ligner på meg. Burde ha kjøpt flere sånne kopper ,men de kostet jo 179 kr pr. stk.. Ikke så billig nei.. Får kjøpe flere senere

Sukkerfrie pastiller!

200 tyggiser. (Ja ,jeg liker tyggis)
Over til noe annet:
I dag er det valentinsdag. Jeg synes det er en dum dag.. Så overdrevent og kvalmende romantisk.. æsj. Ikke noe mer å si om det.

Ingen kommentarer: